fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
Slavnostní zakončení školního roku a rozloučení s deváťáky

Slavnostní zakončení školního roku a rozloučení s deváťáky

V pátek 28. června jsme na nádvoří školy za pěkného slunečného počasí slavnostně zakončili školní rok. Ředitel školy přivítal všechny přítomné a ocenil žáky, kteří reprezentovali naši školu v soutěžích nebo se angažovali v různých aktivitách (sběr papíru, organizace dětského dne, olympijský víceboj aj.). Každý oceněný obdržel čokoládu, a že jich nebylo málo. Poté poděkoval všem dětem, žákům, rodičům a prarodičům, pedagogům i provozním zaměstnancům školy, zřizovateli, školské radě a všem příznivcům naší školy a popřál jim krásné prázdniny. Následně se slova ujala paní starostka Petra Malá a předsedkyně školské rady paní Radka Hronová.

Poté už dostali prostor naši deváťáci, kteří vystoupili se svým proslovem a po něm obdarovali všechny zaměstnance školy růží. Paní učitelka třídní dostala obrovský pugét a ředitel obrovský dárkový koš, který nemohl málem ani unést. A pak přišlo na řadu ono slavnostní a dlouho očekávané šerpování, kterého se ujala třídní učitelka Pavla Terblová. Speciální šerpu obdržel také pan učitel Otakar Mráz, který odchází na zasloužený odpočinek. Poté naši prvňáčci symbolicky odvedli deváťáky do života, resp. do sborovny. Tam se s nimi za přítomnosti jejich nejbližších rozloučili představitelé školy i obce. Bylo jim slavnostně předáno vysvědčení i hodnotný dárek – desková hra Jak dobře to u nás znáš.

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram