fbpx
Logo ZŠ a MŠ Český Rudolec
MENU
ÚvodAktuality
Burzy škol v Jihočeském kraji

Burzy škol v Jihočeském kraji

Burzy škol jsou určeny především žákům 9. ročníků základních škol, jejich rodičům a všem zájemcům o středoškolské vzdělávání. Návštěvníci mají příležitost získat aktuální informace o podmínkách a možnostech dalšího studia na středních školách a učilištích a seznámit se s možnostmi uplatnění absolventů v praxi. 

Tradiční akci organizuje Jihočeská hospodářská komora. Na burzách škol v jednotlivých městech najdete přehlídku studijních oborů, získáte informace o přijímacím řízení a budete mít možnost setkat se zástupci konkrétních škol. Vystavující školy na svých stáncích představí aktivity z výuky, ale i využívané technologie, spolupráci se zahraničními partnery v rámci výuky cizích jazyků nebo zábavná stanoviště. Žáci si budou moci lépe představit, co je na daném oboru či škole čeká, jestli je vůbec obor bude bavit a budou se mu chtít věnovat i po absolvování studia.

V Jindřichově Hradci se burza škol koná 24. 10. 2024 v době 8:30 - 16:00 v budově fakulty managementu VŠE, ale můžete navštívit výstavy škol i v dalších městech dle vašeho zájmu - viz leták.

© Copyright 2022 - ZŠ a MŠ Český Rudolec - Všechna práva vyhrazena.

lockenvelopephone-handsetmap-markerchevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram